Vanaf heden werken wij in onze salon met de haarverzorgingslijn en producten van Keune Haircosmetics. Keune is een oerhollands kappersmerk dat garant staat voor uitstekende kwaliteit. 

Jan Keune maakte in 1922 zijn droom waar en legde een basis voor zijn haarverzorgingsmerk. Vandaag de dag hebben zijn zonen en kleinzonen zijn pionierswerk gebotteld voor trotse mannen en vrouwen overal ter wereld. Jan Keune was een apotheker uit Amsterdam en ontwikkelde een innovatieve formule voor permanentvloeistof, wat zijn bedrijf de eerste Europese product maakte. Tegenwoordig gebruiken kappers en stylisten in meer dan 70 landen de producten van Keune.

Keune-Haircosmetics-image1

Keune Haircosmetics: Nederlands vakmanschap

Keune heeft al bijna een eeuw aan expertise opgebouwd met echt Nederlands vakmanschap. Het motto van de afdeling Research & Development is dan ook: neem nooit genoegen met minder. Neem nooit genoegen met een compromis. De wetenschappers van Keune zijn continu bezig met het aanpassen van formules en het experimenteren met verschillende ingredi├źnten. Zo proberen ze ten alle tijd het beste haar bij je naar boven te halen.

De kernwaarden van Keune Haircosmetics

Keune heeft een missie. Een missie om schoonheid te scheppen – overal ter wereld. Dat soort schoonheid kan alleen bereikt worden met behulp van goede ogen en oren, een meesterlijke hand en een scheppende geest. Daarom hebben ze hun krachten gebundeld met die van de grootste stylisten, de beste technici en de meest bekwame instructeurs. Dat alles met een doelstelling: een glimlach op het gezicht van de klanten, overal in de wereld, als zij in een fantastische stemming de salon uit lopen.

Het assortiment

Het assortiment van Keune Haircosmeticsbestaat uit een reinigende en verzorgende productlijn, verzorgende essentials, stylingproducten en producten voor kleurbehoud. De producten zijn ontworpen om het haar en de hoofdhuid optimaal te verzorgen zodat ze in goede conditie zijn voor het knippen, stijlen of kleuren.

Keune-Haircosmetics-image

Actie december: 25% korting op een styling- of verzorgingsproduct naar keuze

Speciaal voor het nieuwe jaar en om Keune Haircosmetics te introduceren hebben we in december een speciale actie. Bij een behandeling krijgt u een speciale attentie en een voucher voor 25% korting op een product. Deze voucher is tot 31 januari in te wisselen.

Lees ook:

Breekhaar haar? Dit kun je eraan doen